Om trifolium frø

Lige nu kan du købe det meste, spørg på en email, og vil kan skaffe. post@trifoliumfro.dk

Butikken har siden 2019 været online shop og vareudvalget er stadig på vej men det meste er på plads.  Vi vil være klar med fuldt sortiment igen i år 2024.

Uanset om det er blomster, grøntsager eller krydderurter, der fylder i haven, er skønt med en masse forskellige planter og blomster. Vi kan derfor garantere, at de varer, du køber hos Trifolium frø er af højeste kvalitet.

Vores sortiment spænder over et større udvalg af frø til køkkenhave, blomsterbed, krydderurtebed, og drivhus, vi har et udvalg af forskellige sorter inden for grøntsager, blomster og krydderurter. Vores udvalg af frø omfatter bl.a. grøntsager, tomater, agurker, chili, græskar, rodfrugter, bær, salater, Dahlia blomsterfrø, krydderurter, junior frø samt miljøfrø og andre græsfrø også en masse økologiske frø. Du finder masser af frø til grøntsager og krydderurter, heriblandt mange gamle sorter.

Weibull frø er et frøsortiment med både blomsterfrø, grøntsager, krydderurter og økologsike frø.

Ønsker du at reklamere over en modtaget vare, kan du henvende dig skriftligt post@trifoliumfro.dk eller telefonisk til os 30959709. Hvis varen har været i brug, er det nok ikke muligt for dig at fortryde dit køb.

Vi bor i Himmelev nær Roskilde

Universitetsparken 7, Himmelev
4000 Roskilde
tlf. 3095 9709